donald glover’lı mr. & mrs. smith dizisinin oyuncu kadrosu yangın yeri

donald glover’lı mr. & mrs. smith dizisinin oyuncu kadrosu yangın yeri


michaela coel, paul dano ve john turturro kadroda


Brad Pitt ve Angelina Jolie ile özdeşleşen casus filmi Mr. & Mrs. Smith’in dizi uyarlamasında sıcak gelişmeler var. Kadroya bomba gibi isimler dahil oldu.

Televizyonun dahi çocuğu Donald Glover, bir diğer dahi Phoebe Waller-Bridge ile ikonik aksiyon-romantik filmi Mr. & Mrs. Smith’in dizi uyarlaması için geçtiğimiz sene bir araya gelmişti. Heyecanla beklediğimiz projeden Phoebe Waller-Bridge, fikir uyuşmazlıkları sebebiyle ayrılarak hayallerimizi suya düşürse de proje dair heyecanımız sürüyor. Son olarak Mrs. Smith rolü için Hulu’nun sevilen komedi serilerinden PEN15’in arkasındaki isim Maya Erskine dizinin kadrosuna dahil olmuştu. Bugün ise ekibe I May Destroy You ile ilk Emmy ödülünü kazanan Michaela Coel ve son olarak The Batman’de bir araya gelen Hollywood’un iki veteran ismi Paul Dano ile John Turturro’nun da katıldığı duyuruldu.

Doug Liman’ın 2005 yapımı aynı isimli filminden uyarlanacak dizide normal ve sıkıcı bir evlilik hayatı sürdüren Mr. & Mrs. Smith çiftinin aslında birbirlerini öldürmekle görevlendirilen rakip tetikçiler olduklarını öğrenmelerinin ardından aralarında geçen kovalamacayı izleyeceğiz. Glover ile Erskine ikilisi evli çifti canlandıracak. Coel, Dano ve Turturro’nun dizideki rolleri şimdilik belli değil.

The First, Fargo ve Atlanta gibi yapımlarda da adı geçen senarist Francesca Sloane, Mr. & Mrs. Smith’e yazar ve showrunner olarak katkıda bulunacak. Prime Video için hazırlanan dizinin yayın tarihi henüz belli değil.