euphoria’dan hunter schafer, yeni the hunger games filmine katıldı

euphoria’dan hunter schafer, yeni the hunger games filmine katıldı


tigris snow rolünde


Bir süredir oyuncu arayışlarına devam eden The Hunger Games serisinin yeni filmi The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, yeni yıldızını Euphoria’da buldu. Jules rolünde izlediğimiz Hunter Schafer da filmin oyuncu kadrosunda.

Orijinal roman serisinin yazarı Suzanne Collins, yeni The Hunger Games kitabını 2019 yılında duyurmuş ve bir sene sonra yayımlamıştı. Serinin beyaz perde haklarını elinde bulunduran Lionsgate ise yeni kitabın duyurulmasıyla beraber romanın sinema uyarlaması için Collins ile dirsek teması halinde çalışmalara başladığını açıklamıştı. Prodüksiyonunda geçen ay ivme kazanan filmin başrollerini Billy the Kid dizisinden tanıdığımız Tom Blyth ile bu sene West Side Story ile sinema dünyasına adım atan Rachel Zegler‘in paylaşacağını yakın zamanda öğrenmiştik. Bu isimlerin ardından filmde “haraç” ve “mentor” karakterlere hayat verecek birkaç yan rol duyurusu daha gelmişti. Bugün gelen bir habere göre Hunter Schafer da bu isimlerin arasında boy gösterecek.

Serideki olayların yıllar öncesinde geçecek yeni filmde Panem ulusunun tiran başkanı Coriolanus Snow’un 18 yaşındaki halini göreceğiz. Snow’u Tom Blyth canlandıracak. Zegler ise Lucy Gray Baird rolünde karşımıza çıkacak. Hunter Schafer ise Coriolanus Snow’un kuzeni ve sırdaşı olan Tigris Snow’a hayat verecek. Filmde bu üç isim ile beraber Jerome Lance, Ashley Liao, Knox Gibson, Mackenzie Lansing ve Aamer Husain gibi genç ve sinema kariyerine henüz yeni başlamış oyuncular da yer alacak.

Serinin dört filminde başrolde izlediğimiz Jennifer Lawrence, The Hunger Games’te bu sefer yapımcı olarak görev alacak. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes’in vizyon tarihi 17 Kasım 2023.