jon snow geri dönüyor!

jon snow geri dönüyor!


olay haber


Hayal kırıklığı finaline rağmen akıllardan çıkmayan ve muhtemelen çok uzun bir süre daha televizyon tarihinin en iyi yapımlarından biri olarak anılacak olan Game of Thrones için dizinin finalinin ardından HBO’dan birçok spin-off duyurusu aldık. Bu spin-off’ların ilki, hikayenin 200 yıl öncesini anlatacak House of the Dragon, 21 Ağustos’ta yayına başlayacak. House of the Dragon’ı takiben gelecek projeler arasında 10.000 Ships, The Sea Snake, Dung and Egg ve The Golden Empire da dahil üçü animasyon, yedi farklı Game of Thrones spin-off’u yolda. Bugün ise bu spin-off’lara bir yenisinin daha ekleneceği dedikodusu geldi ve eğer bu dedikodunun gerçeklik payı varsa olay yaratacak bir projenin yolda olduğunu söyleyebiliriz.

The Hollywood Reporter’ın özel haberine göre Game of Thrones’un ana karakterlerinden Jon Snow geri dönüyor. Asıl adının Aegon Targaryen olduğunu, dolayısıyla Yedi Krallık’ın gerçek varisinin de olduğunu altıncı sezonda öğrendiğimiz Jon Snow, serinin finalinde Wildlings’ler ile beraber Duvar’ın kuzeyine sürgün edilmişti. Mevzubahis spin-off projesi ise Game of Thrones’un finalinin hemen sonrasında geçecek ve merkezinde Jon Snow yer alacak. Konusu belli olmayan projede muhtemelen Snow’un sürgün hayatını ve hatta belki de -kendisinin pek niyeti olmasa da- tahtı geri almaya çalışmasını izleyeceğiz. Dizinin başrolü ise tabii ki Snow’u canlandıran Kit Harrington olacak.

Belirttiğimiz üzere, bu haberin şimdilik bir resmiyeti bulunmuyor. Ancak böyle bir proje gerçekleşirse ilerleyen yıllarda HBO’dan Game of Thrones evreninde geçecek karakter odaklı farklı yapımların karşımıza çıkmasını beklememiz yanlış olmaz gibi.