kyle maclachlan, fallout dizi uyarlamasına ilaç gibi gelecek

kyle maclachlan, fallout dizi uyarlamasına ilaç gibi gelecek


bu dizi olacak gibi


Son yıllarda birçok yayıncı kuruluşun atıldığı video oyunları uyarlama furyasının en merakla beklenenlerinden Fallout, oyuncu kadrosuna yeni isimler eklemeye devam ediyor. Dizi ekibine son katılan isim Twin Peaks’teki ikonik Dedektif Dale Cooper rolü ile gönlümüzde ayrı bir yere sahip olan Kyle MacLachlan oldu.

Daha önce yapılan duyurulardan dizinin başrollerini Justified, The Shield ve The Hateful Eight gibi yapımlardan tanıdığımız Walton Goggins ile Showtime’ın yakın zamanda ses getiren dizilerinden Yellowjackets’teki performansıyla yıldızı parlayan Ella Purnell’in paylaşacağını öğrenmiştik. Hemen ardından Aaron Moten ve Xelia Mendes-Jones’un da ekibe katıldığı duyurulmuştu. Kyle MacLachlan’ın diziye katılması ise açıkçası Fallout’a karşı daha da yükselmemize sebep oldu.

Oyun serisini hiç oynamamış ve “Nedir bu Fallout?” diye soranlar için özetleyelim: Atompunk teması ve retro-fütürizm öğelerinin iç içe geçtiği Fallout, nükleer savaş sonrası post apokaliptik bir ABD’de geçen bir rol yapma oyunu olarak biliniyor. Şu sıralar dördüncü sezonuyla HBO ekranlarını süslemeye devam eden Westworld’ün yaratıcıları Jonathan Nolan ve Lisa Joy’un yapımcılığında hayata geçirilecek Amazon uyarlaması da aynı post apokaliptik evreni izleyicilerle buluşturacak. Tomb Raider ve Captain Marvel gibi filmlerin senaryosuna katkıda bulunan Geneva Robertson-Dworet ve Silicon Valley, Portlandia ve The Office gibi dizilerin bazı bölümlerinde senarist olarak çalışan Graham Wagner ikilisi Fallout uyarlamasında showrunner olarak görev alacaklar.

Dizinin ilk bölümünün yönetmenliğini Jonathan Nolan üstlenecek. Yayın tarihi ise şimdilik belirsiz.