ted lasso üçüncü sezonuyla final yapacak

ted lasso üçüncü sezonuyla final yapacak


afc richmond taraftarlarının gözü yaşlı


İlk iki sezonunu hiç beklemediğimiz bir şekilde çok sevdiğimiz, bir anda “feel good” tarzı yapımların baş tacı konumuna ulaşan spor draması/komedisi Ted Lasso’nun üçüncü sezonuyla final yapacağı açıklandı.

Beklenmedik bir şekilde kendini aniden İngiltere Ligi’nde bir futbol takımına koçluk yaparken bulan bir Amerikan futbolu koçu Ted Lasso’nun hikayesini birbirlerinden hayli farklılıklar taşıyan Amerikan ve İngiliz mizahının harmanlanmasıyla izlemiştik. İkinci sezon finali ise dizinin mizahından çok izleyicide yarattığı “cliffhanger” etkisiyle akıllarda kalmıştı. Ted Lasso’da çatık kaşlara sahip olduğu kadar yufka bir yüreğe de sahip olan Roy Kent’i canlandıran, aynı zamanda dizide senarist olarak da görev alan Brett Goldstein, yakın zamanda Sunday Times’a verdiği bir röportajda dizinin hali hazırda üç sezon olarak planlandığını, üçüncü sezonun yazım aşamasının devam ettiğini ve bu sezonla Ted Lasso serüveninin son bulacağını belirtti.

Ted Lasso’ya bir sezon sonra veda edeceğimiz için her ne kadar üzgün olsak da dizinin cılkının çıkmayacağını öğrendiğimiz için içimiz biraz da olsa rahat. Şimdilik tek dileğimiz Ted Lasso’ya hayal kırıklığıyla değil, yıllar sonra bile güzel bir şekilde anacağımız bir finalle veda etmek.