yeni foals albümüyle güzel bir yaza merhaba

yeni foals albümüyle güzel bir yaza merhaba


“life is yours” yayında


2019 çıkışlı çift taraflı albüm Everything Not Saved Will Be Lost’un ardından hiç hız kesmeden tekrar stüdyoya girişen Foals, pandemi sürecinde de yaptığı çalışmaların meyvesini nihayet önümüze koydu. Yeni albüm Life Is Yours yayında!

Grubun sesi Yannis Phillippakis beyefendilerinin albüme dair daha önce yaptığı açıklamaları Life Is Yours’un kendilerini ifade etmenin yeni bir yolu olacağını, Foals’un özüne sadık kalsa da albümde popumtrak seslerin yoğunlukta olacağını işaret etmişti. Birkaç ay aralıklarla yayınlanan Wake Me Up, 2am, Looking High ve 2001 gibi teklilerde de bu durumu ucundan görmüştük. Bugün ise albümün tamamını dinleme şansı bulduk ve evet, Phillippakis’in de belirttiği gibi özüne sadık kalsa da farklı bir Foals işi var karşımızda.

Life Is Yours’un teknik kısımlarında gruba birçok isim katkıda bulunmuş. Florence + The Machine, Tame Impala, Fontaines D.C. gibileriyle çalışma fırsatı bulan John Hill, Dan Carey, Miles James ve A.K. Paul’dan oluşan bir prodüktör kadrosu var albümde. Mix kısımları ise Manny Marroquin ve Mark ‘Spike’ Stent’e emanet edilmiş.

Lafı uzatmadan Life Is Yours’a buyur edelim sizi. Güneşi bol günlerde dinlemeniz tavsiye olunur.