yeni the hunger games filmine bir yıldız takviyesi daha: jason schwartzman

yeni the hunger games filmine bir yıldız takviyesi daha: jason schwartzman


lucky flickerman ile tanışın


Kadrosuna yavaş yavaş yıldızları doldurmayı başlayan yeni The Hunger Games filmi The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes’in oyuncu kadrosundan bir isim daha duyuruldu. Neredeyse bütün Wes Anderson filmlerinde rol alan Jason Schwartzman da filme dahil oldu.

Orijinal roman serisinin yazarı Suzanne Collins, yeni The Hunger Games kitabını 2019 yılında duyurmuş ve bir sene sonra yayımlamıştı. Serinin beyaz perde haklarını elinde bulunduran Lionsgate ise yeni kitabın duyurulmasıyla beraber romanın sinema uyarlaması için Collins ile dirsek teması halinde çalışmalara başladığını açıklamıştı. Başrollerinde Billy the Kid dizisinden tanıdığımız Tom Blyth ile bu sene West Side Story ile sinema dünyasına adım atan Rachel Zegler’i izleyeceğimiz filme son olarak Euphoria yıldızlarından Hunter Schafer da dahil olmuştu.

Serideki olayların yıllar öncesinde geçecek yeni filmde Panem ulusunun tiran başkanı Coriolanus Snow’un 18 yaşındaki halini göreceğiz. Snow’u Tom Blyth canlandıracak. Zegler, Lucy Gray Baird; Hunter Schafer ise Coriolanus Snow’un kuzeni ve sırdaşı olan Tigris Snow’a hayat verecek. Jason Schwartzman ise Lucky Flickerman rolünde karşımıza çıkacak. Filmde bu dört isim ile beraber Jerome Lance, Ashley Liao, Knox Gibson, Mackenzie Lansing ve Aamer Husain gibi genç ve sinema kariyerine henüz yeni başlamış oyuncular da yer alacak.

Serinin dört filminde başrolde izlediğimiz Jennifer Lawrence, yeni The Hunger Games’te bu kez yapımcı rolünde. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes’in vizyon tarihi 17 Kasım 2023.