kate winslet & hbo a.ş.’den bir dizi projesi daha

kate winslet & hbo a.ş.’den bir dizi projesi daha


the palace


Yaklaşık bir ay önce şuradaki haberimizde Kate Winslet ve HBO’nun Trust isimli bir mini dizi projesi için tekrar bir araya geleceğini paylaşmıştık. Bugün ise Winslet & HBO temellerini daha da sağlamlaştıran bir başka proje daha duyuruldu. Üstelik ekip yine taş gibi.

Otoriter bir rejim etrafında şekillenen The Palace isimli işbu dizi projesi, bir yıllık bir süre içerisinde gerçekleşen olayları aktaracak ve tiran hükümdarların şehir üzerindeki hakimiyetlerini yavaş yavaş kaybetmelerini izleyicilere sunacak. Winslet’ın başrolü üstlendiği proje, bir başka HBO harikası Succession’da da emeği bulunan Will Tracy’nin yaratıcılığıyla hayata geçecek. Serinin kamera arkasında duracak isim ise Emmy ve BAFTA ödüllü yönetmen Stephen Frears.

Önceki iki HBO & Winslet buluşmaları Mildred Pierce ile Mare of Easttown, toplamda dokuz Emmy ödülüyle taçlandırılmıştı. Trust ve The Palace için bu ekibin yine ödüllerden ödül beğenmesi -haliyle- beklentilerimiz arasında. İki proje için de yayın tarihi şimdilik belirsiz.