greta gerwig ve adam driver’lı yeni noah baumbach filminden ilk fragmana buyurun

greta gerwig ve adam driver’lı yeni noah baumbach filminden ilk fragmana buyurun


white noise


Daha önce Frances Ha‘da bir araya gelen Greta Gerwig, Adam Driver ve Noah Baumbach üçlüsünü tekrar buluşturan White Noise filminden ilk fragman paylaşıldı.

The Meyerowitz Stories (New and Selected) ve Marriage Story‘nin ardından Netflix çatısı altında gösterime girecek üçüncü Baumbach filmi White Noise’ta “tepedeki üniversite” olarak anılan bir üniversitenin Hitler çalışmaları bölümünde profesör olan Jack Gladney’nin ve çevresindeki insanların şehre kimyasal atık yayılmasına neden olan feci bir tren kazası ile beraber değişen hayatları aktarılacak. Cosmopolis, Mao II, Underworld gibi ödüllü romanların yazarı Don DeLillo‘nun aynı isimli romanından uyarlanan film; tüketim kültürü, medya, akademi, komplo teorileri ve insan eliyle yaratılmış felaketler gibi temalar etrafında dolaşacak.

Hem konusundan anladığımız hem de fragmanından gördüğümüz kadarıyla White Noise, Baumbach’ın filmografisinde hayli ayrı bir yere sahip bir yapım olacak gibi görünüyor. Filmin oyuncu ekibinde Driver ve Gerwig ikilisi ile beraber Don Cheadle, Raffey Cassidy, Alessandro Nivola, Jodie Turner-Smith, Lars Eidinge, André 3000, Logan Fry ve Laura Wimbels gibi isimler de yer alıyor.

İlk gösterimini seçili sinema salonlarında, ardından Netflix‘te yapacak olan White Noise‘un gösterim tarihi şimdilik belirsiz. Filmin sene sonuna doğru karşımıza çıkması beklentilerimiz arasında. Fragmana buyurun.