deadpool 3, wolverine’i de aldı geliyor!

deadpool 3, wolverine’i de aldı geliyor!


coming hughn


Süper kahraman dünyasının mizahşör adamı Deadpool‘un üçüncü filmi için gözümüz bir süredir yollardaydı. Deadpool ile et-kemik, el-tırnak gibi bir olan Ryan Reynolds, geçtiğimiz akşam Twitter hesabı üzerinden paylaştığı sürpriz bir video ile üçüncü filmin gösterim tarihini duyurdu. Videoda yapılan diğer bir duyuru ise ayrı heyecan verici: Hugh Jackman, Wolverine’ini bir kez daha canlandırmak için Deadpool 3‘nin kadrosunda yer alacak!

Geçen sene kulağımıza gelen dedikodular, sıradaki Deadpool filminde X-Men kahramanlarına çok daha fazla yer verileceği yönündeydi. Ancak Wolverine gibi önemli bir karakterin yer almasını beklemiyorduk açıkçası. Wolverine’li son X-Men filmi Logan‘ın sonu, malumunuz.

Serinin ilk filmini Tim Miller, ikinci filmini ise John Wick serisi ve Atomic Blonde gibi aksiyon filmleriyle tanıdığımız David Leitch yönetmişti. Deadpool’u merceğine alacak yeni isim de yine aksiyon filmleriyle dolu bir CV’ye sahip. Üçüncü film için Night at the Museum, Date Night ve Real Steal gibi filmlerin yönetmeni Shawn Levy kamera arkasına geçecek. Yakın zamanda Free Guy ve The Adam Project isimlerinde iki ayrı filmde Ryan Reynolds ile çalışma fırsatı bulan Levy, Deadpool 3’nin altından kalkabilecek mi, merak etmiyor değiliz açıkçası.

Deadpool 3 için bir süre daha beklememiz gerekiyor. Filmin vizyon tarihi 6 Eylül 2024. Ryan Reynolds’ın paylaştığı duyuru videosunu merak edenleri aşağı alabiliriz.