gerilim yüklü netflix dizisi you’dan dördüncü sezon sinyali

gerilim yüklü netflix dizisi you’dan dördüncü sezon sinyali


ilk kısım 10 şubat


Üçüncü sezonu yayınlanmadan dördüncü sezon onayı alan, Joe Goldberg karakteriyle başrolünde Penn Badgley‘yi izlediğimiz Netflix dizisi You, nihayet yeni sezonuyla aramıza dönüyor.

Yeni sezonda Londra sokaklarında karşımıza çıkacak Joe Goldberg, duyuru fragmanından anladığımız kadarıyla aslında sandığı kişiden farklı biri olduğunun farkına varacak ve bambaşka bir karakter olarak aramıza dönecek.

“New York’taki sevimli kitapevi müdürü, LA’deki tezgâhtar ya da banliyödeki sevecen eş değilim.” diyor Goldberg. Yeni sezonda kendini Profesör Jonathan Moore olarak tanıtan Joe, “Londra’da yaşamak; kendimi iyileştirmek ve geçmişi arkamda bırakmama izin verdi.” sözlerini ekliyor.

Netflix’in bir dolu duyuru yaptığı TUDUM etkinliğinde yeni sezonu yayın tarihi açıklanan You’nun dördüncü sezonunun ilk kısmı 10 Şubat‘ta, ikinci kısmı ise tam bir ay sonra yani 10 Mart‘ta bizlerle olacak.

You’nun oyuncu kadrosunda Badgley’ye eşlik edecek isimler Tati Gabrielle, Lukas Gage, Charlotte Ritchie, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman ve Ed Speleers‘tan oluşuyor.

Mevzubahis fragmanı izlemek isterseniz sizi aşağı alalım.