guillermo del toro’nun korku antolojisi cabinet of curiosities’ten fragman var

guillermo del toro’nun korku antolojisi cabinet of curiosities’ten fragman var


25 ekim'de zıplamaca


Fantastik ve korku sinemasının baş tacı Guillermo del Toro‘nun Netflix için hazırladığı antoloji serisi Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities‘ten nihayet artık bir fragmanımız var.

Twilight, A Girl Walks Home Alone At Night, The Bad Batch, The Babadook, The Nightingale, Cube, The Empty Man ve The Vigil gibi filmlerin kamera arkasında duran isimlerden oluşan bir yönetmen kadrosuna sahip olan antoloji serisi, farklı tarzlarıyla geleneksel korku filmlerine kafa tutan; The Autopsy, Dreams In The Witch House, Graveyard Rats, Lot 36, The Murmuring, The Outside, Pickman’s Model ve The Viewing isimlerinde birbirinden bağımsız sekiz bölümden oluşuyor. Jennifer Kent, Panos Cosmatos, David S. Goyer, Regina Corrado, Emily Carroll ve Mika Watkins’in senarist kadrosunda yer aldığı serinin iki bölümünün hikayesi için bizzat del Toro kalem oynatmış.

Dizinin oyuncu kadrosuna ayrı bir parantez açmamız gerekirse… Harry Potter serisinin Ron Weasley’si Rupert Grint, The Walking Dead’in Rick’i Andrew Lincoln, mizahşör Eric André ve Gaspar Noé imzalı Climax’te karşımıza çıkan Sofia Boutella gibi isimlere ek olarak Essie Davis, Luke Roberts, Ben Barnes, Crispin Glover, Tim Blake Nelson ve Peter Weller gibileri de Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities’in oyuncu kadrosunu oluşturan başlıca isimler arasında.

Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities‘in ilk iki bölümü 25 Ekim tarihinde, kalan bölümler ise her gece iki bölüm olmak üzere 25 Ekim’i takip eden üç günde Netflix kütüphanesinde yerini alacak. Fragman için buyrunuz.