hbo max’in the batman spin-off’u the penguin’e taze kan

hbo max’in the batman spin-off’u the penguin’e taze kan


cristin milioti kadroda


Colin Farrell‘in The Batman‘deki muazzam oyunculuğuna doyamayanlar için altın değerinde bir yapım olarak -muhtemelen- önümüzdeki sene yayın hayatına başlaması planlanan The Penguin‘den yeni ve de güzel bir haber var.

Deadline‘ın haberine göre dizi için kilit bir rol sahibini buldu bile. Mevzubahis karakter The Batman’de John Turturro ile vücut bulan Gotham mafyası Carmine Falcone’un kızı Sofia Falcone’dan başkası değil. Karakteri canlandıracak isim ise Palm Springs, Fargo, Black Mirror ve The Wolf of Wall Street gibi yapımlardan tanıdığımız Cristin Milioti. Dizide Sofia Falcone’u Gotham’ın yer altı suç dünyasında yer edinmeye çalışan çeteleri alt etmeye çalışırken ve Farrell’in hayat verdiği Penguin ile dalaşırken izleyeceğiz. Bu karakter Milioti’ye ne kadar yakışır, yakın zamanda göreceğiz.

Al Pacino’lu Scarface’ten ilham alacağı konuşulan projenin senaryosunu Impulse ve Agents of S.H.I.E.L.D. dizilerinde imzası bulunan Lauren LeFranc kaleme alıyor. Matt Reeves’in prodüktör olarak katkıda bulunacağı dizi, yeni Batman filmiyle ve Gotham Polis Departmanı’nın yozlaşmasına odaklanacak bir diğer spin-off projesiyle direkt olarak bağlantılı olacak.