iskandanivya aşkımız yeni resa saffa park teklisiyle pekişmeye devam ediyor

iskandanivya aşkımız yeni resa saffa park teklisiyle pekişmeye devam ediyor


give it all you can


Norveç’in meşhur gençlik dizisi SKAM ile hayatımıza giren ve yakın zamanda Netflix dizisi Ragnarok‘ta da karşımıza çıkan Theresa Frostad Eggesbø‘nün Resa Saffa Park sahne adı altında 10 parmağında 10 marifetliğini konuşturduğu projesi, mis gibi yeni teklisiyle tekrar konu başlığımız oluyor.

Çocukluk yaşlarında Nirvana’dan fazlasıyla etkilenen, ilerleyen yıllarda ise caz müziğe dört kolla sarılan Resa’nın icra ettiği işleri de ilham aldığı müzik türleri gibi fazlasıyla çeşitli etiketlere sahip. İskandanya’nın melankolik sesleri, pop melodileri ve soul müzik gibi türler Resa’nın müzik yolculuğunun duraklarından bazıları. Yeni teklisi Give It All You Can de bunun en basit örneği gibi.

İhtimaller arasında donup kalmaktan bahseden Give It All You Can, Resa’nın belirtiğine göre “yanlış karar vermekten ya da hata yapmaktan korkmanın, en büyük hata olan hiçbir şey yapmamakla sonuçlanabilmesi” hakkında. Resa ayrıca şarkı hakkında şu sözleri de söylemiş: “Tüm hayatınızı etkileyecek kararlarla ilgili de olabilir, başarısız olmaktan korktuğumuz daha yaratıcı konularda da. Bir sonraki adımın ne olacağı hakkında bir bilgiye sahip olmasam da, kendime her zaman bir şeyler yapmam gerektiğini hatırlatıyorum.”

Kendisinden yakın zamanda daha fazla haber almayı umarak son Resa Saffa Park teklisi Give It All You Can‘i huzurlarınıza bırakıyoruz.