netflix, monster dizisinin iki sezon daha devam etmesini istiyor

netflix, monster dizisinin iki sezon daha devam etmesini istiyor


şaşırdık mı?


Eylül ayında Netflix‘te izleyicilerin karşısına çıkması ile beraber hem platformda yeni rekorlara imza atan hem de çeşitli tartışmaların fitilini ateşleyen Monster: The Jeffrey Dahmer Story, bizzat Netflix’ten iki sezon için daha onay aldı.

Dizinin ilk sezonunda tarihin en cani seri katillerinden Jeffrey Dahmer’in hikayesini izlemiştik. Dahmer’in hikayesi sezonun bitmesi ile sonlandı. Yeni sezon onayları alması ile -haliyle- bir antoloji serisine dönüşmüş olan Monster, devam sezonlarında farklı seri katillerin hikayelerine yer verecek. Dizinin yaratıcısı Ryan Murphy‘nin bir diğer çok konuşulan işi American Crime Story‘de olduğu gibi her sezon farklı hikayeler izleyeceğiz yani.

17 erkeğin ölümünden sorumlu seri katil ve cinsel suçlu Jeffery Dahmer’in hikayesini fazlasıyla romantize bir biçimde anlattığı yönünde eleştirilerle sıkça karşılaşan Monster, iki sezonluk onayın ardından sosyal medyada tekrar eleştiri yağmuruna tutulmuş durumda. Dizinin devam sezonlarında nelerle karşılaşırız, bekleyip göreceğiz.