film kadrosunun seslendirmesiyle scott pilgrim anime dizisi geliyor

film kadrosunun seslendirmesiyle scott pilgrim anime dizisi geliyor


scott pilgrim the anime


2010’da Edgar Wright yönetmenliğinde beyaz perdeye uyarlanan Scott Pilgrim çizgi romanı, bu sefer de anime dizisiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Netflix’in yaptığı duyuruya göre, anime dizideki karakterlerin seslendirmesini, Scott Pilgrim vs. the World’ün oyuncu kadrosu üstlenecek.

Michael Cera’nın sesiyle Scott Pilgrim, Mary Elizabeth Winstead’in sesiyle Ramona Flowers, Satya Bhabha’nın sesiyle Matthew Patel, Kieran Culkin’in sesiyle Wallace Wells, Chris Evans’ın sesiyle Lucas Lee, Anna Kendrick’in sesiyle Stacey Pilgrim, Brie Larson’ın sesiyle Envy Adams, Alison Pill’in sesiyle Kim Pine, Aubrey Plaza’nın sesiyle Julie Powers, Brandon Routh’un sesiyle Todd Ingram, Jason Schwartzman’ın sesiyle Gideon Graves, Johnny Simmons’ın sesiyle Young Neil, Mark Webber’ın sesiyle Stephen Still, Mae Whitman’ın sesiyle Roxie ve Ellen Wong’un sesiyle Knives Chau’yu izleyeceğiz.

2004-2010 arası yayımlanan çizgi romanların yaratıcıları Bryan Lee O’Malley ve Ben David Grabinski ikilisi ise anime dizinin yürütücü yapımcılığını ve yazarlığını üstlenecek. Edgar Wright’ın da yürütücü yapımcı göreviyle yer alacağı projenin animasyon yaratımından ise Science SARU sorumlu olacak.

Yayın tarihi ile ilgili henüz bir açıklama yok.

İşte açıklama videosu;