blue beetle yönetmeninden dave bautista ve jason momoa’lı kanka filmi

blue beetle yönetmeninden dave bautista ve jason momoa’lı kanka filmi


the wrecking crew


İki dev aktör, tabii ki cüsselerinden bahsediyoruz: Dave Bautista ve Jason Momoa, geçtiğimiz hafta vizyona giren “Blue Beetle” yönetmeninin komedi filminde başrolü paylaşacak. “The Wrecking Crew” adlı komedi filminin bazı oyuncuları ve yönetmeni belli oldu. 40 yaşındaki Puerto Rico’lu yönetmen Angel Manuel Soto, Blue Beetle başarısının ardından projeleri kapmaya başladı. Blue Beetle, beklenmedik çıkışıyla Box Office’te bu hafta dünya çapında Barbie’yi geçmeye cüret eden ilk film olmuştu. Süper kahraman filmlerinden illallah ettiğimiz şu dönemde insanları sinemaya çeken Blue Beetle, başarısını yönetmenin doğallığı yansıtma başarısına ve süper kahramanlığın özüne dönebilmesine borçlu.

Blue Beetle, 2001’deki Spider Man’den beri bu tarz genç kahramanların çömez ve samimi ruhunu yansıtan nadir filmlerden oldu. Filmlerin sürekli aynı formülü kullanması, filmin kendi karakterine değil de evrene hizmet etmeye çalışması, sürekli yeni karakteri tanıtma ıkınmalarından bağımsız olarak süper kahraman olmanın karakterimiz ve ailemizle olan bağını ortaya koyan Blue Beetle, bu özellikleriyle sıyrılabildi. Film, Angel Manuel Soto’ya yeni kapılar araladı.

Yeni film hakkında fazla bir şey bilinmiyor ama bir dostluk komedisi olarak tanımlanıyor. Bautista ve Momoa’nın da işin içinde olduğu filmde, komikliklerin yanı sıra biraz da aksiyon olacağına bahse girebiliriz. “The Wrecking Crew” için duyulan heyecanı artıran bir diğer isim de senarist Jonathan Tropper. Kendisi muhtemelen en çok, çok az beğenilen “Banshee” dizisinin ve eleştirmenlerce beğenilen Max dizisi “Warrior “ın ortak yaratıcısı olarak tanınıyor. Dolayısıyla, bu ekibe hoş ötesi hoş bir katkı sağlayacak bazı iyi yönleri olduğu kesin. Prodüksiyonun ne zaman başlayacağı henüz belli değil. Elbette bu belirsizliğin ana sorumlusu devam eden WGA ve SAG grevleri. Başrol oyuncuları Bautista ve Momoa’nın, grevlerden önce film için anlaşma yapmadıkları için sadece “imzalamaları bekleniyor”. Dolayısıyla, hala değişiklikler yaşanabilir.  Ancak, bu film eninde sonunda çekilecek gibi görünüyor.