netflix’in robbie williams belgeseli yakındır

netflix’in robbie williams belgeseli yakındır


pek yakında


Netflix, efsanevi İngiliz pop neslinin temsilcilerinden Robbie Williams‘ı konu alan dört bölümlük belgesel dizisinin tanıtım fragmanını yayınladı. Joe Pearlman tarafından yönetilen belgesel, Williams’ın “Take That” grubundaki vokalliğinden tutup tüm zamanların en çok ödül alan erkek şarkıcılarından birine uzanan 30 yılı aşkın kariyerini kapsayacak.

Robbie Williams ülkemizde de ses getiren, karizmatik ve marifetli bir adam. Romantik şarkılarıyla bilinse de caz, rap, elektronik gibi janralarda da estirmiş sanatçı, kendi prime dönemini 90’lar sonu ve 2000’lerin başında yaşamıştı. Bu sıra konser turlarına ülkemizi de katarak Bodrum tatiline konser sıkıştırmasıyla konuşuluyor.

Basın bültenine göre belgeselde Williams’ın bağımlılıkla mücadelesi ve iyileşmesi, Take That ile ayrılığı gibi dramalarına bol bol yer verilecek. Duyuru videosunda Williams, pop efsanesinin sahne ışıkları altında geçirdiği zaman boyunca çekilen klipleri eşliğinde “Beni yok edecek olan şey, aynı zamanda beni başarılı kıldı. Tüm bunlar bana kariyerimi kazandırdı, ama aynı zamanda zararlı bir tarafı da var” diyor. Ayrıca yıldızın sahnedeki duygusal halinin yanı sıra sahne arkası görüntülerinden birkaç kesit ve hatta şarkıcının konserde baş aşağı asılı durduğu anlar da yer alıyor.

Robbie Williams’ın ayrıldığı grup Take That, Greatest Days adlı kendi müzikal filmine sahip. Film, beş yakın arkadaşın en sevdikleri erkek grubunu (Take That) konserde ilk kez izledikleri andan, aynı grubun 25 yıl sonra grubun geri dönüş turnesi için yeniden bir araya geldiği ana kadar iki farklı zaman diliminde yaşadıklarını anlatıyor. O müzikal film de Prime Video’da yer alıyor.

Dört bölümlük belegeselin yürütücü yapımcılığını Asif Kapadia ve Dominic Crossley-Holland üstlenecek. Robbie Williams belgeseli bu yıl içinde Netflix‘e gelecek.