peaky blinders hikayesi bitmedi, bundan eminiz

peaky blinders hikayesi bitmedi, bundan eminiz


aksan sevdalılarına müjde


Neredeyse dönemin erkek modasını köklü ölçüde değiştirecek kadar ambiyansından etkilendiğimiz Peaky Blinders’ın hayranları için iyi haber; hikaye henüz bitmedi. Peaky Blinders filmi hakkında haberler dolaşırken Steven Knight’ın paylaşımı hikayenin “henüz bitmediğini” Instagram’da doğruladı. Popüler dizinin 10. yıldönümü şerefine hayranlarına bir mesaj paylaşan Knight şunları söyledi: “Tommy Shelby’nin Birmingham sokaklarında o siyah atı ilk kez sürmesinin üzerinden 10 yıl geçmiş olması pek inandırıcı gelmiyor. Dizinin olağanüstü küresel başarısı, onu gerçekleştiren sadık ekibin zekası ve sıkı çalışmasından kaynaklanıyor. Aradan 10 yıl geçti ve hikaye henüz bitmedi. Bizi izlemeye devam edin.”

Dizinin geçen yılki altıncı sezon finalinin ardından Knight, yedinci ve son bölüm olarak hikayeyi tamamlayacak bir film yapma planlarını açıkladı. Filmin durumuyla ilgili güncellemeler son aylarda çok azdı; Tommy Shelby‘ye hayat veren Cillian Murphy, Temmuz ayında kendisinin bile bir güncelleme gelmediğini itiraf etmişti. Cillian Murphy’nin kariyerinin Oppenheimer noktasına varmasında Peaky Blinders’in etkisi büyük. Peaky Blinders yıldızı, olası final filmi hakkında şunları demişti:

“Eğer anlatacak daha fazla hikaye varsa bir film yapmayı çok isterim. Bekleyip göreceğim ama bu konuda size söyleyecek bir şeyim yok. Ama her şeyin doğru olması lazım. Steve Knight, 36 saatlik bir televizyon dizisi yazdı ve biz de çok mutlu ayrıldık. O son sezonla gerçekten gurur duyuyorum. Dolayısıyla, daha fazlasını yapmak için kendimi sorumlu hissediyorum.”