foo fighters için geri dönüşlerin senesi

foo fighters için geri dönüşlerin senesi


saturday night live'a çıkacaklar


Amerika’nın komedyenli müzikli klas şovu Saturday Night Live, dün gece sosyal medya üzerinden 28 Ekim‘de yayınlanacak bölümün konuk sunucusunu ve müzisyen konuklarını teyit etti. Foo Fighters, Kasım 2020’den bu yana programdaki ilk performansına imza atacak. 28 Ekim’deki bölümün sunuculuğunu komedyen Nate Bargatze üstlenecek. 

Grubun Mayıs ayında sahne alması planlanıyordu, ancak WGA Hollywood yazarlarının grevi nedeniyle bölümleri kesildi. Bu yüzdendir ki Foo Fighters’ın 28 Ekim’de Saturday Night Live’da sergileyeceği performans, grubun Kasım 2020’den bu yana programda ilk kez yer alacağı anlamına geliyor. Foo Fighters, geçen haftaki grev sonrası dönüşünden bu yana programda sahne alan üçüncü müzisyen konuk olacak. Geçen haftaki dönüş bölümünün sunuculuğunu Pete Davidson ve performansını Ice Spice üstlenirken, bu haftaki bölümün sunuculuğunu ve performansını Bad Bunny üstleniyor.

 

Foo Fighters için bu sene geri dönüşlerin senesi. Haziran ayında 11. stüdyo albümleri “But Here We Are” ile geri dönüş yapan grup, 2022 yılında davulcu Taylor Hawkins‘in ölümünden bu yana ilk albümlerini yayınlamıştı. Foo Fighters ayrıca bu yılki Glastonbury Festivali‘ndeki duygusal performansının yanı sıra kapsamlı bir dizi gösteri ve festivalde başrol setleri için turlara döndü.