scott pilgrim vs the world’ün 13 sene sonra geri dönüşü

scott pilgrim vs the world’ün 13 sene sonra geri dönüşü


netflix z kuşağının sesini duyarsa


Scott Pilgrim vs. The World, yayınlandıktan yıllar sonra gençler arasında tekrar keşfedilerek kült olan bir çizgi roman uyarlaması. Film, yayınlandığı sene olan 2010’da gişe rekorları kırmamıştı. Fakat renkli saçlı, eğlenceli karakterler, içedönük başrolü ve filmden kusursuz kesitler, Edgar Wright filmine bu sene bile başka bir konum kazandırdı. Bir video oyunu fantezi dünyasında geçen orijinal film, daha sonra Marvel ve Star Wars serilerine katılan yükselen genç yeteneklerden oluşan yıldız bir oyuncu kadrosuna sahipti. Eserin yakın zamanda bir çizgi dizisi geliyor. Netflix bu hype’ı da ıskalamıyor. Yayın tarihi ise 17 Kasım.

Yayın devi hafta sonu yepyeni bir fragman yayınladı ve bu fragmanda aksiyon dolu aşk hikayesinde video oyununun etkisini ortaya koymaya yardımcı olmak için Mortal Kombat filminden çok tanıdık bir melodi yer alıyor. Filmin yönetmeni Edgar Wright ise bu çılgınlıkta yürütücü yapımcı olarak geri döndü. Geri dönen sadece yönetmen değil. Yeni dizinin Michael Cera (Scott Pilgrim), Mary Elizabeth Winstead (Ramona Flowers), Satya Bhabha (Matthew Patel), Kieran Culkin (Wallace Wells), Chris Evans (Lucas Lee) gibi orijinal film kadrosundaki isimleri, rollerini seslendirme ile yeniden canlandırmak üzere yeniden bir araya getirebilmesi TikTok aleminde ses getirdi. 

Netflix‘in bir bütün olarak animasyon projelerine olan ilgisi göz önüne alındığında, O’Malley ve Grabinski’nin bu fantastik evrende daha fazla hikaye anlatma niyetleri varsa, hikayeyi bir devam filmiyle sürdürmeleri o kadar da şaşırtıcı olmaz. Afiyetler yeriz, bu evrene bayılıyoruz.