gustavo fring’in yeni suç dizisi parish’ten fragman

gustavo fring’in yeni suç dizisi parish’ten fragman


bu adam özel hayatında da kötü adam olabilir


Los Pollos Hermanos’un CEO’su, kötü adam olmanın en çok yakıştığı isimlerden Giancarlo Esposito, bir suç geriliminde daha yer alıyor. “Parish” için yayınlanan yeni fragman, Giancarlo Esposito’nun AMC‘nin yeni suç gerilimindeki rolünü gözler önüne seriyor. Aktör en çok Breaking Bad‘deki Gus Fring rolüyle tanınıyor ve boynuzun kulağı geçtiği devam dizisi Better Call Saul‘da da bu rolü üstlenmişti. Her iki dizi de AMC’de yayınlanmıştı.

 

Şimdi ise AMC+, Esposito’nun başrol olduğu suç geriliminden yeni bir fragman yayınladı. Fragman, Esposito’nun canlandırdığı karakterin hayatı üzerinde hiçbir kontrolü olmamasından bıktığını ve kendi yolunu çizmeye karar verdiğini ortaya koyuyor. 

 

Esposito’nun başka bir AMC dizisinde rol alma kararı, kanalla olan bağının altını çiziyor. Bununla birlikte aktörün The Boys‘ta Stan Edgar ve The Mandalorian‘da Moff Gideon olarak başka önemli televizyon rolleri de var. Esposito’nun kötü adamları oynamaya eğilimi, sakinliğinin altında yatan gerginlikle birleşince kusursuz bir kötü adam ortaya çıkarıyor.

 

Daha popüler rollerinin yanı sıra Esposito kariyeri boyunca birçok başka dizide de önemli roller üstlendi. Bunlar arasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz (şaka), Revolution, Kaleidoscope ve Homicide‘daki başroller de yer alıyor: Life on the Street ve Bakersfield P.D. gibi dizilerde başrol oynadı. On yıllar boyunca yeteneklerini sergilediği birçok dizi, Parish’te hoşnutsuz bir suçluyu ne kadar iyi canlandırabileceğinin altını çiziyor.

 

Parish, BBC One dizisi The Driver‘a dayanıyor ve orijinal yaratıcısı Danny Brocklehurst tarafından AMC için geliştiriliyor. Yeni karakterinin öfkesinin boyutları ve hayatını değiştirmek için ne kadar ileri gidebileceği dizinin prömiyerinde ortaya çıkacak. 2024’te geliyor.