şefim bir euphoria’mız vardı, ne oldu?

şefim bir euphoria’mız vardı, ne oldu?


erteleme haberidir


Euphoria beklemeye alışkınız, biraz daha bekleyeceğiz. HBO şefi Casey Bloys, Perşembe günü New York’ta düzenlenen bir sunumda Sam Levinson dizisinin 2025 yılına kadar geri dönmeyeceğini söyledi. En azından Euphoria hakkında biraz bilgi sahibi olduk. Ağustos ayında Elle’e verdiği röportajda Levinson, üçüncü sezonu bir “kara film” olarak tanımlamıştı. Üçüncü sezon için Zendaya’ya odaklanacaklarmış. Zendaya’nın bağımlı karakteri Rue’nun, “yozlaşmış bir dünyada ilkeleri olan bir birey olmanın ne anlama geldiğini keşfedeceğini” söylemişti.

 

Euphoria ilk sezonu tam bir “underdog” diziydi. İkinci sezon yayınlanana kadar insanlar el altından birbirlerine öneriyordu. İkinci sezon ise her anlamda interneti kırdı. Özellikle gençler dizinin her sekansından meme üretti. Sydney Sweeney, Alexa Demie, bu sene iki filmini beklediğimiz Jacob Elordi’nin önünü açtı. 

 

Dizinin üçüncü sezonu ertelendi ve önümüzdeki sezonda kaçınılmaz olarak bazı büyük değişiklikler olacak. Fez rolünü canlandıran Angus Cloud beklenmedik bir şekilde hayatını kaybetti ve dizinin bu kayıpla nasıl başa çıkacağı belirsiz. Barbie Ferreira da geçen yıl diziden ayrılacağını ve üçüncü sezon için geri dönmeyeceğini açıkladı. Bu yılın başlarında Ferreira, “şişman arkadaş” olarak bilinmek istemediğini söyleyerek diziden ayrılma nedenlerini açıklamıştı.

 

Geçen sürede dizinin yaratıcısı Sam Levinson ise son projesi The Idol adlı tuhaf diziyi yapmıştı. Red flag dolu dizisinin arkasında durmuş ve problematik biri olduğunu hissettirmişti. Kendisinden ve yaşanan onca olaydan bağımsız, gençlerin sorunlarına bu kadar yakınsayan dramatik dizi Euphoria’ya değer veriyor ve üçüncü sezonu bekliyoruz.