yeni james bond’a greta gerwig’den muhtemel ken yakıştırması

yeni james bond’a greta gerwig’den muhtemel ken yakıştırması


herkes kendine bond seçiyor artık


Greta Gerwig, kendi James Bond’unu seçti. Daniel Craig‘in, 2021 yapımı No Time To Die’da 007 olarak son kez sahneye çıkmasından bu yana, jilet takımları kimin giyeceği hakkında tonla spekülasyon yapıldı. Elimizde bazı isimler olsa da netleşen birisi halen yok. Zaten geçenlerde çıkan bir haber, James Bond cephesinin en az bir dört sene yeni film için acele etmeyeceğini söylüyordu. Peki yeni James Bond için dolaşan isimler kimler? Eski favorilerden Idris Elba‘nın yanı sıra Aaron Taylor-Johnson, Paul Mescal, James Norton, Henry Cavill ve Paapa Essiedu da insanların 007 rolünde görmek istedikleri diğer aktörlerden sadece birkaçı.

 

Ancak Variety, “Barbie” yönetmeni Greta Gerwig’in son filminin setinde James Bond’unu bulduğunu yazdı. Peki Gerwig’in Bond için aklında kim var? Barbie’de “Basketbolcu Ken” olarak bilinen Kingsley Ben-Adir‘den başkası değil. Kendisini son çıkan Marvel dizisi Secret Invasion veya Peaky Blinders, The OA dizilerinden tanıyor olabilirsiniz. Greta Gerwig, yeni Bond’un bu çocuk olabileceğine Barbie setinde bir sahnede karar vermiş. 

Barbie’nin sonunda, Ben-Adir’in canlandırdığı Basketbolcu Ken’in, Barbieland eski düzenine dönerken altındaki Barbie ve Ken’lerden oluşan kalabalığa hitap ettiği sahne. Filmin o kısımlarında hayli düştüğünden bahsedebiliriz fakat Gerwig, Ben-Adir’in hitabetini oldukça güçlü bulmuş. Kağıt üzerinde, Ben-Adir bir sonraki James Bond için uygun: Erkek, İngiliz, 36 yaşında hala nispeten genç. Bond yapımcısı Barbara Broccoli’ye bakılırsa yeni film için hayli zaman var. Yine de Gerwig’in kendi oyuncusunu sahiplenip yeni rollere yakıştırması çok hoş.