lanthimos’un yeni filmi kinds of kindness’ın hikayesi ve tüm detayları

lanthimos’un yeni filmi kinds of kindness’ın hikayesi ve tüm detayları


film çekmeden duramıyorsun komşu


Yorgos Lanthimos-Emma Stone birlikteliğinin devamı olarak da ele alabileceğimiz “Kinds of Kindness”ın hem fragmanı hem tüm oyuncu kadrosu hem de sinopsisi paylaşıldı. Filmde Emma Stone’a eşlik edecek isimler; Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Joe Alwyn, Hunter Schafer ve çok daha fazla isim olacak. Filmin üç parçadan oluşan bir hikaye anlatacağını önceden basınla paylaşan Lanthimos, bu sefer detaylara geçti. Kısacası, filmin sinopsisine buyrun.

“Seçimi olmayan ve kendi hayatının kontrolünü ele geçirmeye çalışan bir insanın hikâyesini anlatan üç parçalı bir masal. Denizde kaybolan karısının geri döndüğünü ve farklı biri gibi göründüğünü fark eden bir polis memuru; ve kaderinde ruhani bir lider olmak yatan, olağanüstü özel yeteneklere sahip birini bulmaya kararlı bir kadın.”

Evet, bizce de en az Yorgos Lanthimos’un kafasını içi kadar karışık… Filmin fragmanını görmediyseniz belki fragman sinopsisin netleşmesine yardım eder. Etmezse de sorun değil, 21 Temmuz’a çok da bir şey kalmadı.