red bull music festival 3-13 ekim’de istanbul’da

red bull music festival 3-13 ekim’de istanbul’da


Müzikle dolu on gün


Aralarında New York, Los Angeles, Paris, Johannesburg, Berlin, Viyana ve Sao Paulo’nun da yer aldığı 14 şehrin ardından geçtiğimiz yıl ilk defa İstanbul’a uğrayan Red Bull Music Festival’ın ikincisi, bu yıl 3-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

Dünyanın farklı noktalarında, düzenlendiği her şehri baştan aşağı müzikle dolduran Red Bull Music Festival; geçtiğimiz yıl beş gün boyunca dört farklı konsept etrafında oluşturulan gecelerin yanı sıra film gösterimleri, söyleşiler ve 2 sergi ile toplam 60 sanatçıyla İstanbul’u bir festival alanına çevirmişti. Cazdan hip hop’a, electronica’dan rock’a her müzik türünü kucaklayan ve kentli müzisyenleri dünya yıldızlarıyla aynı sahnede buluşturan festivalin ikinci senesinin detayları Temmuz’da açıklanacak.

İstanbul’un alışık olduğumuz konser mekanlarının dışında şehrin farklı yerlerine de yayılacak konserler güzel müziği bizlerle buluşturmasının yanında şehrin keşfedilmemiş yerlerine ufak bir yolculuk yapma fırsatı sağlayacak. Geçtiğimiz seneyi düşününce bizleri bekleyen program için heyecanlanmamak elde değil, o zamana kadar tüm gelişmeler için gözünüz kulağınız Red Bull Music‘te olsun.