yeni liam gallagher teklisi 7 haziran’da geliyor

yeni liam gallagher teklisi 7 haziran’da geliyor


shockwave


Ona buna dalaşmaktan arta kalan zamanlarda yeni solo albümünü bitiren, bir yandan da belgeseli As It Was’ın heyecanını yaşayan Liam Gallagher’dan haber var.

Liam Gallagher’ın Oasis sonrası dönemine balıklamasına dalacağımız As It Was belgeselinin yönetmeni Charlie Lightening, yeni albümden gelecek ilk teklinin Liam Gallagher’ın şimdiye kadarki en iyi şarkısı olduğunu ve albümün verdiği hissin Oasis’in kült albümü What’s The Story (Morning Glory) ile aynı olduğunu belirterek bizleri bir heyecan tufanına sürüklemişti.

O meşhur teklinin yayınlanacağı tarih belli oldu; 7 Haziran.

Henüz adı sanı belli olmayan albümden yayınlanacak ilk tekli Shockwave’in yayın tarihinin keşif hikayesi ise tam bir Sherlock Holmes senaryosu. Sanatçının hayran sayfalarından biri, Twitter hesabından Gallagher’ın çeşitli fotoğraflarından bulduğu bilgileri illuminati videolarındaki bir estetikle bir araya getirerek albümden paylaşılacak ilk teklinin ismini ve yayın tarihini ortaya çıkarmaya başardı.

Henüz Liam Gallagher cephesinden bir doğrulama ve yalanlama haberi gelmeyen paylaşımın gerçek olma ihtimali epey yüksek gibi gözüküyor. Bekleyelim görelim…