WES ANDERSON FİLMLERİNE YAKIŞACAK ŞARKILAR

WES ANDERSON FİLMLERİNE YAKIŞACAK ŞARKILAR


Wes Anderson'ın sevdiği şarkılar, seveceği şarkılar


Leb demeden leblebiyi anlamak gibi, Wes Anderson filmlerinde çalan şarkıları daha başlamadan anlamamızı sağlayan bir süper gücümüz var. Havayı koklayan adam gibi, Balkanlar’dan gelen Wes Anderson şarkılarını kapıda karşılamamıza olanak veren bir huyumuz var. Bu süper gücümüz ve huyumuzun sponsorluğunda harekete geçmeye karar verdik.

anderson 720

İllüstrasyon: Görkem Topsakal

Rüyalarını rüyada bırakmayan, onları beyaz perdeye başarıyla yansıtan Wes Anderson’ın, filmleri için seçtiği, birbirinden cuk oturan şarkılarla ciddi düşünüyorsanız, sıradaki playlist’imiz size gelsin.

Wes Anderson’ın henüz çekmediği bir filme soundtrack hazırlamak istedik. Bir Wes Anderson filminde rahatlıkla bağdaş kuracak, gerektiğinde film ve karakterlerden rol çalacak, her zaman onları tamamlayacak şarkıların yer aldığı Spotify playlist’imiz, Wes Anderson Sevicileri Odası’na kayıtlı herkes tarafından kucaklanmayı bekliyor. Kimi zaman 60’lara kadar gittiğimiz, kimi zaman daha eskilerde soluklandığımız, günümüz müzisyenleriyle de SSK-Yol-Prim karşılığında anlaştığımız Wes Anderson Filmlerine Yakışacak Şarkılar playlist’i, Spotify yeşilini Wes Anderson sarısına çevirmeye aday.

Afiyet olsun!

p.s. Bir sonraki filmin için buradan kopya çekebilirsin Wes’ciğim.