AYNI YOLUN YOLCULARI: JAMES FRANCO VE BRYAN CRANSTON

AYNI YOLUN YOLCULARI: JAMES FRANCO VE BRYAN CRANSTON


James Franco'nun arkasında Heisenberg var


Freaks and Geeks ile gençlik dizisi kavramına anlam katan, 127 Saat ile En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar’a aday gösterilen, çoğu zaman Seth Rogen ile takım olup gülmekten taşikardi atakları geçirten, Lana Del Rey aşkı Mars’tan bile duyulan ve DM’den yürüyenlerin ruhani lideri James Franco’ya arkadaş geldi. Televizyon tarihinin yakın zamanda gördüğü en ikonik karakterlerinden Walter White’a can veren Bryan Cranston, In Doubious Battle için Franco’yle yol arkadaşı oldu.

Yönetmenlik koltuğunda James Franco’nun oturacağı, John Steinbeck romanından uyarlanacak filmi Cranston tek başına sırtlamayacak elbette. Kendisine Vincent D’Onofrio, Robert Duvall, Danny McBride, Ed Harris ve James Franco’nun daha önce de aynı filmde çalıştığı az yetenekli Selena Gomez de eşlik edecek.

Önceki yönetmenlik denemelerinde derdini net anlatamayan/ya da bizim anlamadığımız azimli oyuncu/yönetmen/sanatçı/ressam ve daha bir sürü şey Franco, bu uyarlamada bizleri şaşırtacak mı? Şeytanın bacağını kırıp yüksek IMDB puanıyla tanışabilecek mi?  Tüm bu soruların cevabı vizyon tarihini merakla, torrent’inin düşmesini ise bir hayli merakla beklediğimiz In Doubious Battle filminde saklı.