AVUSTRALYA’DA YENİ TREND: ÇİŞ İÇME MODASI

AVUSTRALYA’DA YENİ TREND: ÇİŞ İÇME MODASI


Garip Geleneklerde Bugün


Avustralya’yı son günlerde maalesef çalkalayan çiş içme modası görenlerde akıl tutulması yaşatıyor. Geçtiğimiz hafta Melbourne’de çekilen bir videonun ülkenin ünlü programlarından Trash Talk Show’da yayınlanmasının ardından popüler olan Troy West, kendisiyle yapılan bir röportajda bunun aslında eski bir gelenek olduğunu açıkladı.

 

 

Kaykaycılıkla meşgul olan Skategypsy takma isimli Troy West, görüntü ne kadar mide bulandırıcı ve iğrenç olsa da, babasının küçükken kendisine öğrettiği bu yöntemi yıllardır kullandığını söyledi. Çiş içmenin memleketinde her gün yapılan geleneksel bir aktivite olduğunu söyleyen West, babasıyla "Bubbling" adını verdikleri bu hareketi yıllardan beri yapıyormuş meğer.

West kaykaycı arkadaşlarıyla birlikte Mavi Tur’la geldikleri Avrupa’da da çişini içtiğini ve bu huyunu bir trend olarak oraya da taşıdığını belirtti. “Bu bizim oralarda günlük yaşamın bir parçası, bizim çevremizdeki herkes böyle yapıyor.” diyen West, Frido isimli bir kaykaycı arkadaşına geyik olsun diye kendi çişini içmesi haline 100 euro vereceğini söylediğini ve bu şekilde "Bubbling"i Avrupa’ya taşıdığını belirtti. Avrupalı kaykaycılar arasında da popüler olmaya başlayan "Bubbling" modasından sorumlu West, Avusturya’da bir arkadaşıyla iddiaya girerek başlattığı bu modaya daha sonra İtalya’da devam ettiğini söyledi.  

 

 

Troy West, “Benimle her iddiaya girene bunun geldiğim yerde bir gelenek olduğunu söylesem de, bana inanmıyorlar ve kendi çişimi içtiğimde ağızları açık bir şekilde kalakalıyorlar. Paralarından da oluyorlar tabii…” diyor. Bunun arkasında çok daha derin bir anlam var mı sorusuna ise; “Deneyin ve kendiniz anlam bulun. Üstelik daha iyi kaymamı da sağlıyor.” Cevabını veriyor.