RADİKAL BASILI YAYINI BIRAKMAYAYDI İYİYDİ

RADİKAL BASILI YAYINI BIRAKMAYAYDI İYİYDİ


Radikal'le Seviyede 2001'e Gidiyoruz


Seni çok severdik Radikal. Yazılı basın diye geçinen çoğu kuruluşun tuvalet kağıdı niyetine bile kullanılamayacağı ülkemizde kaliteli içeriğinle hayatımızda önemli bir boşluğu doldurdun. Aradan geçen zamanla bildiğimiz ve bilmediğimiz etkenler senin de belini büktü. Geçtiğimiz günlerde basılı yayından çekildiğini ve internet üzerinden hayatına devam edeceğini açıkladın. Devir internet devri olsa da bu habere oldukça üzüldük.

 

Senden beklentilerimiz hep yüksek olduğu için internet hayatının ilk günlerindeki gariplikleri görmezden geldik. Sonuçta hit alman gerekiyordu. Bunun için belli başlı numaralara başvurman çok doğaldı. Kaşar başlıklar ve paylaşımlardan doğal bir şey olamazdı. Ama bu başlıklarla birlikte içerikte seviyeyi 2001'e çektiğini farkettik bugün. Gözlerimize inanamadık. 1.5 yaşındayken yapılan yabancı isim Türkçeleştirmelerine sarmıştın. Dünyaca ünlü müzik gruplarının isimlerini ilkokul 2 terk espri anlayşıyla Türkçeleştirmene yüreğimiz dayanmadı. İçeriği okumaya çalışan iki ofis arkadaşımız hastaneye kaldırıldı. Şu an beyin travması sebebiyle can çekişiyorlar. Ne yaptın sen Radikal?

 

İçeriği kim düşündü, kim onay verdi, leş GIF'leri kim seçti bilmiyoruz. ama tablo çok vahim. Orijinali ŞURADA. Ama günün birinde pişman olup silerler diye biz screenshot almayı uygun gördük.

 

 

 

Anahtar kelimeler: 3 dev güzel siyahi hanım, hashtag'li Off dev yaşlandık…

 

 

Long Play, uzun süre çalınabilen plak, soğuk olanı… Her yeri elinizde kalıyor.

 

 

Kendinize ateş etme isteği uyandıran çeviri

 

Aşırı yakışıklılar ve hala konsere çıkıyorlar. İnanmazsınız…

 

 

Çok bilindik bazı romantik şarkılarla oğlandan erkeğe doğru evrildilk.

 

 

Bunu okuyan Thom Yorke öldü.

 

 

Kutupsal Maymun'da bir dünya markası Arctic Monkeys…

 

Rolling Stones dergiyse Rolling Stone ne? Mick Jagger ek iş olarak Kelebek ekine yazıyordu bir ara zaten. Her yeri yanıyor içeriğin…

 

 

Bizim birkaç içerik önerimiz daha olacak Radikal'e;

 

– Bu GIF'lere inanamayacaksınız

– Komik film ismi çevirileri

– Galatasaray'da şok sakatlık (Su topu takımı)

– Twitter fenomenleri