BİSİKLET TAŞIMANIN ON NUMARA YÖNTEMİ

BİSİKLET TAŞIMANIN ON NUMARA YÖNTEMİ


Tak Bisikleti Koluna, Herkes Kendi Yoluna


Sürekli ezilme tehlikesiyle bisiklet sürülen, City of Angels’taki trajik ölüm sahnesinin alışıldık bir durum olduğu yurdumuzdan, uzak diyarlardaki bisiklet haberlerini yüzümüzde buruk tebessümle takip ediyoruz.

 

Biz bisiklet yolu yapılınca sevinirken, arkasını kollamadan fütursuzca bisiklet sürme özgürlüğüne sahip yabancı memleketlerin vatandaşları “Bisikletimde nasıl şarap taşırım?”, “Katlanan bisikleti nasıl yaparım?”, “Saatte 65 basan retro bisikletle havamı nasıl atarım?” gibi Birinci Dünya Problemleri ile uğraşıyor.

 

 

İnsanın altı duyusuyla duygusal bir bağ kuran ürünler üretmeye yemin eden Aleksandr Mukomelov ve Elen Mukomelova’nın kurduğu endüstriyel tasarım ofisi Mukomelov, ‘’Gerekirse sırtımda taşırım.’’ diye sevdiğiniz bisikletinizi çanta gibi kolunuza takmanızı sağlayan bir ürünle huzurlarınızda. Bisikletinizin gidonuna monte edilebilir ‘Bike Lift & Carry’ kemer sayesinde, kol kaslarınızı zorlamadan iki tekeri sırtlanabilir, işiniz bittiğinde de kemeri cebinize atıp iki teker üstündeki yolculuğunuza yatay geçiş yapabilirsiniz.