FASHION QEYFİ: SALI

FASHION QEYFİ: SALI


İnsanin İçi Güzel Olsun


Agent Provocateur İle İç Güzelliği

 

Bir don ve sütyene çok yüz bin dolarlar verdiren, reklam filmleriyle niyet bozduran ve dünya erkek nüfusunun testosteron seviyesiyle oynayan Agent Provocateur, 2014 Sonbahar – Kış lookbook’unu yayınladı. Kış aylarında kadınların iç dünyasını ısıtmaya yemin eden koleksiyon, erkeklerin karşı cinste aradığı en önemli özelliğin iç güzellik olduğunu gösterdi. Kışkırtıcı siyah saten ezberini ara ara neon renklerle bozan Agent Provocateur ilhamını 1970’lerde Paris’in hedonik gece hayatı, şaşalı yaşam ve seksi erkek hizmetçilerden aldı.

 

 

 

 

 

 

Alexander McQueen İle Beyefendi Modası

 

Plato’s Atlantis ile yaratıcılıkta aşırı doza ulaştıktan sonra dünyaya modanın seyrini değiştiren, ardında koca bir miras bırakarak 2010 yılında hayatına son veren Alexander McQueen’in tek çocuğu olan markası, şu an Sarah Burton’a emanet.

 

McQueen’in mirasına gözü gibi bakan Burton, 2014 Sonbahar Öncesi Koleksiyonu’nu, Dexter’ın cinayet odasına benzer bir mekan tercihiyle görücüye çıkardı. Baklava desenleri, ekose kumaşları, bilekte biten pantolonları ve tek düğmeli ceketleriyle Alexander McQueen’in yeni koleksiyonu buram buram İngiliz beyefendisi kokuyor.