KAÇ PARA LAN BİR VICTORIA’S SECRET DEFİLESİNE KATILMAK?

KAÇ PARA LAN BİR VICTORIA’S SECRET DEFİLESİNE KATILMAK?


Erkekler Ve Kendini Erkek Gibi Hissedenler Toplanin!


Yılbaşı gecelerimizin taçsız kralı, geceyi evinde tek başına geçirenlerin mutluluk sebebi Victoria's Secret defileleri… Victoria's Secret meleklerinin peşi sıra arzı endam ettiği bu defileleri oturduğumuz yerden izlemek bedava, peki ya kaynağına gitsek? Defileye bizzat izleyici olarak katılsak, hatta hızımızı alamayıp after party'sinde de boy göstersek? Var mı böyle bir ihtimal? Var mı böyle bir dünya? Var! Pamuk eller cebe gerçek Victoria's Secret sevenler.

 

 

2 Aralık 2014'te tarihinde ilk defa Londra'da düzenlenecek Victoria's Secret Fashion Show'a katılmak için 16.663 Dolar'ı gözden çıkarmalısınız. Zenginlere pek bir şey ifade etmeyecek bu meblağ için tüysüz yetimin hakkını yiyip, ihaleye fesat karıştırabilecek türden insanlar olacağına eminiz. Yaklaşık 40.000 TL tutarındaki bilete bir de uçak biletini ve diğer masrafları da ekleyin. Küçük bir servet karşılığında locadan Victoria's Secret meleklerini izleyebilirsiniz.

 

 

Durun durun; hızını alamayanlar için after party'e katılma şansı da mevcut. Bunun için de ayrıca bir 3.000 Dolar bayılmanız gerekecek. Toplamda 20.000 Dolar'a tam pansiyon Victoria's Secret Fashion Show izleme şansı sizin olabilir.

 

Aklı yatanlar ŞURADAN gerekli işlemleri başlatabilir. Biz, İDDAA'dan voleyi vurana kadar televizyondan takip etme kararı aldık.