INSTAGRAM’IN YENİ GÜLÜ: LEONARDO DICAPRIO

INSTAGRAM’IN YENİ GÜLÜ: LEONARDO DICAPRIO


“herkesin Birbirine Yürüdüğü” Instagram’a Hoş Geldin Leo


Birleşmiş Milletler'in İyi Niyet Elçisi seçtiği ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio da herkesin birbirine yürüdüğü Instagram’a geldi, hoş geldi! Geçtiğimiz yıl her zaman olduğu gibi Oscar ödülünün direğinden dönen DiCapripo, yeni hobo imajını da böylece tamamlamış oldu. 

 

Oscar öncesi

Oscar sonrası

 

Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi

 

New York'ta gerçekleşen Birleşmiş Milletler etkinliğindeki küresel ısınma hakkındaki konuşmasıyla alkışlanan Leonardo DiCaprio'nun Instagram'da paylaşacağı ilk fotoğrafın Titanic olmasa bile en azından bir Beach karesi olmasını dileyenler avcunu yaladı. Sanıyoruz ki; birazcık de içinde bulunduğu durumdan etkilenen oyuncu ilk Instagram post’unu da Birleşmiş Milletler etkinliğinden bir fotoğrafı paylaşarak gerçekleştirdi.

 

 

İşte Leo’nun Salı günü yayınladığı gür sakalları ve arkadan topladığı Bank Asya İkinci Lig kalecisi saçıyla dikkat çektiği ilk Instagram fotoğrafı:

 

 

Bu fotoğraftan anladığımız kadarıyla DiCaprio'nun sadece bir gün içinde yaklaşık 250.000 kişi tarafından takip edilen hesabında öyle çok da selfie'li fotoğraf filan göremeyeceğiz. Leo’nun bu hesabı sayesinde sevdiğimiz ve “Jilet gibi” diye hitap ettiğimiz hallerine en kısa zamanda dönmesini bekliyoruz…