IPHONE 6 İLE ÇEKİLEN İLK FOTOĞRAF VE VİDEO HAYIRLI OLSUN

IPHONE 6 İLE ÇEKİLEN İLK FOTOĞRAF VE VİDEO HAYIRLI OLSUN


Iphone 6 İle İzlanda Daha Güzel


Geçtiğimiz hafta Apple tarafından tanıtılan yeni iPhone modelleri tüm dünyanın işi gücü bırakmasını sağladı. Bugün itibarıyla satışa çıkan iPhone 6 ve 6 Plus, lansmanının yapıldığı ilk 24 saat içinde 4 milyon adet ön sipariş alarak kırılması güç bir rekora imza atmıştı. Yeni model iPhone’ların raflarda yerini almasıyla Apple’ın pazarlamacıları da mesaiye kalmaya başladı. İlk iş olarak da makinenin kamerasının özelliklerini gözümüze sokmak istemiş olacaklar ki; seyahat fotoğrafçısı Austin Mann’la çalışma kararı almışlar. 

 

The Verve ile ortaklaşa yapılan çalışmada; Austin Mann, Apple'ın iPhone 6, 6 Plus ve Apple Watch’ını alıp İzlanda’ya gitti. Yeni iPhone'ların en önemli yeniliği kamerasının her zamankinden daha keskin görüntüler elde edebilmesi olunca; böyle bir projeye hayır demek olmazdı tabii. 

 

Teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanan yeni sensörleri, çok daha iyi optikleri, HDR özelliği, yavaş çekiminde yavaş çekimi olarak nitelendirebileceğimiz slow-motion özelliğiyle dikkat çeken yeni model telefonlarını seyahat fotoğrafçısı Austin Mann’e teslim etmişler ve onun elinden çıkacak harika görselleri beklemeye geçmişler.

 

 

Yeni ürünleri test eden Mann, çektiği harika görüntülerle güzel bir danışıklı dövüşe imza atmış oldu. Halihazırda hastası olduğumuz İzlanda da test sürüşü için gayet iyi bir seçim.