KARIN TOKLUĞUNA ÇALIŞAN FOTOĞRAFÇI DÜNYAYI GEZİYOR

KARIN TOKLUĞUNA ÇALIŞAN FOTOĞRAFÇI DÜNYAYI GEZİYOR


İstanbul'a Da Geldi


Paranın henüz hayatımıza girmediği, bizi ekseninde döndürmediği, ihtiyaçların takas yöntemiyle giderildiği zamanlardan ilhamını alan fotoğrafçı Shantanu Starick, son iki senedir karın tokluğuna fotoğraf çekerek dünyayı dolaşıyor. Starick, insanlığın tükeneceği güne kadar projesine devam edecek.

 

 

‘The Pixel Trade’ isimli projesine 2 yıl önce başlayan ve bugüne kadar Melbourne’den Berlin’e, Marakeş’ten İstanbul’a bir sürü yere seyahat eden Shantanu Starick, halihazırda Fas’ta. Profesyonel bir fotoğrafçı olan Starick, kendisinin yemek, başını sokacak bir çatı, bir sonraki istikametine uçak, tren, otobüs bileti gibi ihtiyaçlarını karşılamanız karşılığında emrinize amade oluyor ve hayalinizdeki fotoğraf çekimini gerçekleştiriyor.

 

 

 

Antik bir ticaret yöntemi olan değiş tokuşu modern dünyaya taşıyan Shantanu Starick, moda çekimlerinden düğün fotoğraflarına, yemek fotoğrafından mücevher çekimlerine kadar her türlü fotoğraf çekimine imza atıyor. En masrafsız fotoğrafçı Starick’e, gönlünüzden koparsa kıyafet, bavul veya sevgi dolu kucaklaşmalar gibi yardımlarda bulunabiliyorsunuz; bu tamamen size kalmış.

 

Shantanu Starick’in fotoğraf hizmetlerinden yararlanmak isterseniz kendisi ile şuradan irtibata geçebilirsiniz.