SPOTIFY’IN PARTİCİ DRONE’U İLE SİZE HER YER MÜZİK FESTİVALİ

SPOTIFY’IN PARTİCİ DRONE’U İLE SİZE HER YER MÜZİK FESTİVALİ


Drone'lar çildirmiş Olmali


Türkiye'ye de demir atmasıyla bizleri sevince boğan online müzik servisi Spotify, yakında her eve her sektöre adım atması beklenen drone'ları oldukça değişik bir proje için bünyesine dahil etti. Cep telefonu operatörü BASE'in Spotify'ın aklına girmesiyle gerçekleşen projenin amacı; sizlere "Bana her yer parti, her yer müzik festivali" dedirtmek.

 

 

Şu an için sadece Belçika'da geçerli bu hizmette Spotify ve BASE tepenize bir adet drone dikiyor. Ama öyle bildiğiniz drone'lardan değil. Bu drone, 450 watt'lık üç hoparlöre ve LED ışıklara sahip bir drone.

 

 

Süreç şöyle; festivale kaydolup biletinizi internetten satın aldıktan sonra sizden favori şarkılarınızdan oluşan bir Spotify playlist'i oluşturmanız isteniyor. Siz en hoppa hoppa şarkıları seçtikten sonra bu playlist PartyDrone'a yükleniyor. Arkadaşlarınızla toplanıp festival alanınıza vardığınızda PartyDrone da tepenizde dolaşmaya başlıyor ve sevdiğiniz şarkıları ışıklar ve güçlü bir sistemi eşliğinde size çalıyor. Size ise "Bana her yer parti" demesi kalıyor.

 

 

Sadece Spotify Premium üyelerinin faydalanabildiği bu hizmetin ileride farklı ülkelere de taşınması planlanıyor.