BAŞKA SİNEMA’DAN SONRA SİNEMANIN BAŞINA GELEN EN GÜZEL ŞEY

BAŞKA SİNEMA’DAN SONRA SİNEMANIN BAŞINA GELEN EN GÜZEL ŞEY


Koku Ve Tat Duyularinin Sinema İle Aşki 


Sinema denince akla en klasik menü olarak patlamış mısır+kola gelir. "Ben Roma'ya yazılmış aşk mektubu La Grande Bellezza'yı şarapsız izlemem" der ve işi renklendirmeyi isterseniz salona kahve termosunda şarap sokabilirsiniz. Normal sinemalarda tabildotun dışına çıkamamak, evde dilediğiniz menüye sahip olup beyaz perdeden mahrum olmak gibi problemlerden ortaya çıkan çözümün adıysa Tasty Cinema. 

 

 

Başka Sinema'dan sonra son yıllarda sinemanın başına gelen en güzel şey Tasty Cinema, yurt dışındaki 'edible cinema' konseptinin Türkiye şubesi. Filmler için özel menüler hazırlayan ve filmin belirli kısımlarında yenmek üzere kutularını numaralayan Tasty Cinema, koku ve tat alma duyularını film izleme keyfine dahil ederek leziz bir deneyim vaat ediyor. Filmdeki önemli sahneler, sözler veya olaylardan yolan çıkan menüler, filmin atmosferini ciğerlerinize kadar hissetmeseniz de midenizde hissetmenizi sağlıyor. 

 

 

Kalbe giden yolun mideden geçtiği düşünülürse, Tasty Cinema izleyenleri tam da kalbinden vuruyor. Bu deneyime ortak olmak, Tasty Cinema'nın etkinliklerinden haberdar olmak isterseniz şöyle buyurunuz.