DÜŞÜNCELİ SEVGİLİ OLMANIN KİTABINI YAZAN ADAM

DÜŞÜNCELİ SEVGİLİ OLMANIN KİTABINI YAZAN ADAM


Bir Kavanoz Ve Etrafinda Gelişenler


Düşünceli kavramı "Sen de çay ister misin?" ile sınırlı olan sevgilinizi yerlere çalacak adam ile kaynaşın.

 

Kadınların ne istediği üzerine çekilmiş filmleri, yazılan makaleleri, bestelenen şarkıları bir kenara koyun. Sizi kadınların ne istediğini memleket meselesi gibi her sofraya konu eden erkekleri düşünmeye davet ediyoruz. "Yemin ederim bu kadın milleti ne istiyor anlamak mümkün değil. Einstein ölürken ‘Her şeyi anladım da bir kadınları anlamadım hafız.’ demiş. Biz nasıl anlayalım ki?" marşını ezbere okuyan erkekler, erkeklerimiz… Utanma sırası sizde.

 

Kadınlar sevgi istiyor, kadınlar çiçektir aman suyunu vermeyi ihmal etmeyin gibi üstünköründen hallice uyarılar yapmayacağız size. Sizi bir erkek, bir kadının nasıl gönül tellerinden akustik gitar yapıp çalar onu göstereceğiz.

 

Emek verilen ve maddi değeri 10 lirayı aşmayan hediyeler her zaman tehlikelidir. Sevgilinize hediye ettiğiniz kara kalem resmi, aslında söylediği kadar beğenmediğine yemin edebiliriz. Bu tarz hediyelerinizin çoğu emek verdiğiniz için kanaat notuyla sınıfı geçiyor. Bu riski göğüslemeye karar veren bir Reddit kullanıcısı, sevgilisine yıldönümleri için hazırladığı hediyeyi paylaştı. Bir yıl boyunca her gün sevgilisine not yazan adam, bu notları bir kavanozda topladı. Buram buram aşk kokan kavanozdaki notları Seni Sevme Nedenlerim, Şarkılar ve Sözler, Anılar olmak üzere üç bölüme ve renge ayıran adam bizden günün "Yaaa…"sını kapıyor.