KÖPEK ÖDEVİMİ YEDİ (GERÇEKTEN)

KÖPEK ÖDEVİMİ YEDİ (GERÇEKTEN)


Bir Şehir Efsanesi Gerçek Oldu 


İlk ve ortaokulda, hata lisede pazar gecesi banyodan sonra hatırlanan ödev anını, üniversitede ise ödev tesliminden önceki geceyi hayal edin… Günümüzün vebası erteleme hastalığından mütevellit kabus gibi geçen ve yılın en uzun gecesi haline gelen bu geceler insana ‘’Sabahlar olmasın’’ dedirtebilir. Yaratıcılığınızı ödev değil, ödevden kaçmak için muhtelif bahaneler üretmek adına kullandığınız o saatler,  cin gibi bir öğretmen duvarına toslayabilir. Eğitim öğretim tarihinde daha önce kullanılmamış bir bahane bulmak ise oturup ödevi yapmaktan daha da zor olabilir.

 

ABC57 News – See the Difference Michiana

 

Teksas, Magnolia’da ikamet eden Reagan Hardin, ödev teslim gününde öğretmenine köpeği Roscoe’nun ödevini yediğini söylediğinde öğretmeninin tepkisi ‘’Hadi ordaaan!’’ oldu. Fareli Köyün Kavalcısı’nı bizzat deneyimleyen Hardin, öğretmenini inandırmak için veterinerden aldığı röntgenini kanıt olarak sundu ve bir şehir efsanesini açıklığa kavuşturdu.

 

Olay sonrasında ameliyata giren Roscoe sağlığına kavuşurken durum, ödevini tekrar yapmak zorunda kalan Reagan Hardin’in midesine oturdu.