INSTAGRAM’IN GÖRGÜSÜZ KÖPEK SAHİPLERİ

INSTAGRAM’IN GÖRGÜSÜZ KÖPEK SAHİPLERİ


iPhone 6 Plus & T-Bone #only


İşte, Instagram’ın yeni fenomeni olmaya aday “zengin” hesaplarından birisi daha…

Meşhur Dan Bilzerian, Osmanlı’dan kalma ataerkil ‘at, avrat,silah’ üçlüsünü modern zamana aptalca uyarlayıp ‘yat,avrat,silah’ yaptığından beri, en sevilen sosyal medya platformlarından Instagram’da, fotoğraflar yerine paraların konuştuğu bir çok hesap türedi. Kuşkusuz bunlardan en meşhuru, parayla ne yapacağını şaşıran gençleri gördüğümüz 104.000 takipçisi olan Rich Kids of Instagram.

Paralarını, meraklıların gözüne gözüne sokan çok takipçili hesabın artık sevimli ve katlanılabilir bir yeni rakibi var:  Rich Dogs of Instagram!

İnsanların kendi görgüsüzlüğünü başka bir boyuta taşıdığına şahit olduğumuz bu hesapta Louis Vuitton çantalarda gezen minik köpekler, özel jetlerde uçan Terrier’ler, Chanel papyon takan finolar ve elmaslı tasmalarla iyi yaşayan bu köpekler tüm tatlıklarıyla, sahiplerinin kendileri kadar tatlı olmayan emelleri için telefon kameralarına poz veriyorlar.

Hiçbir şeyden geri kalmayan gençlerimizin buluşma noktası Rich kids of Turkey hesabında gördüğümüz Ferrari içinde nargile içen keko Türk zenginlerimizin, bu ve benzeri paylaşımlarını merakla bekliyor, sevimli dostlarımıza ise sabır diliyoruz.