SEVMELİK KEDİ SERVİSİYLE KEDİLER AYAĞINIZA GELİYOR

SEVMELİK KEDİ SERVİSİYLE KEDİLER AYAĞINIZA GELİYOR


Uber’dan kedili amme hizmeti


Yıllar yılı evinizde kedi/köpek beslemek istediniz. Ama muhtemel senaryolar yüzünden iflahınız kesildi, muhabbet kuşuna talim ettiniz;

  • Alerjiniz var
  • Eviniz kibrit kutusu kadar, siz bile zor sığıyorsunuz
  • Anne/babanız evde hayvan beslemek mevzu bahis oldu mu Hitler’e dönüşüyor

Hayvan sevginiz her şeye rağmen duracak gibi değil. Yolda yavru kedi gördünüz mü IQ’nuz düşüyor, arkadaş evinde köpek gördünüz mü beyniniz sevgiden reset butonuna basıyor. İflah olmaz bir hayvan sevgisiyle dolusunuz.

Bunu gören ve yükselten uygulama dünyasının yıldızlarından Uber, sizler için sevmelik kedi servisine başladı. Şimdilik sadece Avustralyalı Uber kullanıcılarının hizmetine sunulan bu uygulamayla ofisinizde 15 dakikalığına kedi misafir edebiliyorsunuz.

Mobil uygulama devinin Avustralya’daki altı büyük barınakla ortak çalışması sonucu hayata geçen bu servisle evinde hayvan besleme/hayatını onunla paylaşma tecrübesinden korkanlar veya bu sorumluluğu almaktan çekinenler için gün doğuyor.

40 dolarlık ücreti biraz dolgun bulabilirsiniz. Lakin; bu paranın büyük bir kısmının hayvan barınaklarına bağışlandığını unutmayın. Bir taşla en güzelinden iki kuş vurmak bu olsa gerek.