İZMİR + 8 NİSAN = EPIC FAIR

İZMİR + 8 NİSAN = EPIC FAIR


Kültürpark, Kübana Gazinosu'nda!


“Bütün festivaller İstanbul’a geliyor, güzelim İzmir’in neyi eksik?” diye yakınanların ilacı Epic Fair, bu yıl 8 Nisan’da ikinci edisyonuyla tekrar Kültürpark, Kübana Gazinosu’nda müzik severlere kendine has bir bayram havası yaşatacak.

İzmir’in ilk ve tek bağımsız müzik festivali Epic Fair, benzersiz atmosferi ve ağırladığı heyecan verici isimleriyle bu sefer de İstanbul’da olup İzmir’e gidemeyenlerin aklını karışlıyor. Şimdi İstanbullular düşünsün!

epic-fair-8

Bağımsız İzmir’in bağımsız festivali Epic Fair’in arkasındaki Pübliko ve Apeion Collective’in emeklerine ve vizyonuna teşekkürü borç bilir, lafı da fazla dolandırmadan festival programına geçelim deriz.

Matine ve Suare olarak iki sahnede seyredecek Epic Fair’de; müzikal kariyerlerinin 20. yılını taçlandıran Türkiye’nin en köklü psychedelic gruplarından Baba Zula, yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da adından epey söz ettiren Jakuzi, geçtiğimiz yıl da Epic Fair’de harika saatler yaşatan Palmiyeler, afro beat’ten krautrock’a geniş müzikal çerçeveleriyle son zamanların aranan ismi Islandman, bas ve synth ikilisi Kim Ki O, “Tarif edilmez dinlenir” müziğiyle Kerem Akdağ, festivalin ev sahibi Apeiron Soundsystem, turntablism akımının Türkiye’deki nadir isimlerinden DJ NoFrost ve Bant Mag. DJ setiyle Kültürpark’ın yeşiliyle İzmirlilere bambaşka bir gün yaşatacak.

Uzun lafın kısası, bizden size tavsiye: Biricik İzmir’in biricik festivali Epic Fair’i kaçıran üzülür. Kefil lazımsa geçen yılın katılanlarına sorun, onlar size anlatır.

Yukarıda festivalde sahne alacak sanatçılara bir girizgah yaptık; ama tabi ki saat saat, sahne sahne programı da hemen ardından yapıştırıyoruz.

Matine:

14:00 DJ NoFrost

15:00 Bant Mag. Dj Set

16:00 Kerem Akdağ

17:00 Palmiyeler

Suare:

19:00 Kim Ki O

20:00 Jakuzi

21:00 Islandman

22:00 BaBa ZuLa

Biz bir de size Epic Fair’in etkinlik linkini verelim, herhangi bir gelişme ya da değişiklik olursa oradan takip edersiniz.