MERHABA YENİ LANA DEL REY ALBÜM KAPAĞI

MERHABA YENİ LANA DEL REY ALBÜM KAPAĞI


Lust for Life!


Lana Del Rey, beşinci stüdyo albümü Lust For Life’ın albüm kapağını paylaştı!

LanaDelRey

2015’te çıkardığı Honeymoon’un ardından gelecek albümün lead-single’ı Love, önden yollanalı bayağı oldu. Dinlemeyen kalmamıştır herhalde. Sanatçı geçtiğimiz günlerde de cadı konseptli bir albüm tanıtım videosu yollamış, çok yakında yeni kayıtların da geleceğini bildirmişti. Kaçıranlar için hepsini aşağıya koyacağız, merak etmeyin. Şimdi de her zaman yaptığı gibi, gelişmeleri bizzat kendi bildiriyor. Twitter hesabından paylaştığı albüm kapağında yine farklı bir havada Lana Del Rey görüyoruz. Woodstock ruhunu günümüze uyarlamaya çalışıyor diyebilir miyiz?

Yakın zamanda da BBC Radio 2’dan Jo Whiley’e yeni albümü hakkında şunları söylemişti:

“Bütün kayıtların bir şekilde 50-60’lar ruhu taşıdığını, biraz Shangri-La ya da Joan Baez’in erken döneminden esinlendiğimi düşünmeye başladım. Ama bilmiyorum, politik açıdan havalar ısınmaya başladıkça sözsel açıdan her şeyin direkt oraya bağlandığını fark ettim. Bu yüzden de anlam kendini yeniledi ve genç dinleyicilerimle daha çok konuşmak istediğimi hissettim. Sanırım bu sefer sosyal açıdan daha uyanık, evrensel bir duygu oldu.”

Önden yollanan ilk single Love, Del Rey’in Born to Die’da beraber çalıştığı Emile Haynie, Summertime Sadness’ın söz yazarı Rick Nowels ve Katy Perry’nin prodüktörü Benny Blanco ile güçlerini birleştirmesiyle ortaya çıktı.

Yeni albümde, heyecan verici müzisyenleri de misafir edeceğini açıklayan Del Rey, albümünü şöyle özetliyor: “İlk 4 albümümü kendim için yaptım; ama bu hayranlarım ve hepimizin varacağını umduğum yer için.