İZMİR’E VE İZMİRLİ’YE YAKIŞAN FESTİVAL: PUBLIK PARK

İZMİR’E VE İZMİRLİ’YE YAKIŞAN FESTİVAL: PUBLIK PARK


Müzik + gastronomi + tasarım + daha pek çok ve en çok


Mini bir festival desek, şehir içinde desek, hem de İzmir desek? Çiğdemli, boyozlu şakalara girmeden ve girmeye niyetlenenlerin ağzına vurmak üzere elimizi hazırlayarak devam edelim; bu yıl 13 Mayıs’ta Kültürpark Kübana Gazinosu’nda gerçekleşecek Publik Park, İzmir’in en fiyakalı şehir içi festivali!

Müzikten gastronomiye, tasarımdan türlü etkinliklere kadar gün boyu orada, gün boyu bir arada!

Birinci ve kimisi için en önemli soru: Kimler sahne alıyor?

27 Ocak’ta Play Tuşu işbirliğiyle Salon’da sahne alan, hem İngiltere’de hem de Türkiye’de kendine özgü bir kitle oluşturan ve Small Crimes EP’siyle başladığı kariyerinde yükselme devrine geçen Nilüfer Yanya orada olacak! Yani yine birkaç hafta Nilüfer Yanya öveceğiz, ona göre…

 

Onun yanı sıra Arto Tunçboyacıyan, Ateş Tezer ve U.F.U.K’den oluşan Youth Center, cazı ve dansı öpüştürüp barıştıran ABD’li grup No Regular Play, elektronik müziğin cevherlerini Almanya’da toplayıp buralara kadar getirecek Feathered Sun var.

Kurumsal olarak da kişisel olarak da dostumuz, dinamo.fm’in kurucularından sarı fırtına Kaan Düzarat; bir de Hakan Odabaşı, Buğra Orcan ve Doğu Orcan’dan oluşan Play Tuşu’nun akşam taksiye çıkan mahlası PT Soundsystem, mini festivalde dev eğlence yaşatmak üzere hazır ve nazır! 

İkinci sorumuz: Müzik tamam da, başka ne var başka? Ülkenin önde gelen moda ve tasarım markaları Publik Market kapsamında bir araya geliyor, farklı mutfaklar sağlıklı yemek konseptiyle buluşuyor… Ayrıca yoga çalışması, çizim ve tasarım aktiviteleri, jonklörlerin yapacağı gösteriler ve çok daha fazlası Publik Park’ta olacak!

Publik Park, 13 Mayıs’ta Kültürpark Kübana Gazinosu’nda! Etkinlik de burada!