SCORSESE VE DICAPRIO; BİR DAHA! DAHA DOĞRUSU İKİ KEZ DAHA!

SCORSESE VE DICAPRIO; BİR DAHA! DAHA DOĞRUSU İKİ KEZ DAHA!


The Irishman sonrası ortalık karışacak


28 yıllık tutku projesi Silence’ı geride bırakan Martin Scorsese cephesinde sırada ne var? Bu sorunun cevabı: Leonardo DiCaprio!

Robert De Niro, Joe Pesci, Al Pacino ve Harvey Keitel’li yeni model Goodfellas filmi The Irishman’in çekimlerine başlamaya hazırlanan Scorsese, bir yandan da sonrası için rotasını çiziyor.

screen-shot-2017-07-14-at-2-21-41-pm

Scorsese filmografisinin en önemli isimlerinden biri olan Leonardo DiCaprio, The Wolf of the Wall Street’in ardından iki farklı projede usta yönetmenle bir araya gelecek. Bu projelerden ilki, DiCaprio’nun haklarını satın aldığı Erik Larson kitabı The Devil in the White City: Murder, Magic, and Madness at the Fair that Changed America.

Bir diğeri ise David Grann’ın Killer of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI kitabının beyaz perde uyarlaması. Bu iki projede bir süredir gündemdeydi. Bugüne kadar yeşil ışık almayan iki projenin çekimlerine, The Irishman’in ardından başlanacak.

Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese’yi tekrar bir araya getirecek bu iki film, seri cinayetleri merkezine alan hikayelere sahip. Detaylar için şimdiden hazır kıtayız!