YENİ KING KRULE ALBÜMÜ MÜ GELİYOR?

YENİ KING KRULE ALBÜMÜ MÜ GELİYOR?


Sakın geç kalma erken gel


Görünüşe göre kızıl prens King Krule, yine bir işler peşinde. Ve neyin peşindeyse her türlü bizim lehimize. Size de bu sabah isimsiz bir kargo geldi mi?

king-krule-archy

Neden mi soruyoruz? Birkaç gündür sayısız King Krule hayranı, kendilerine iade adresi olmayan isimsiz bir kargonun gönderildiğini ve bunun da yüksel ihtimal King Krule a.k.a. Archy Marshall tarafından yolladığını söylüyor. Bizzat kendisi postalamamış olsa da, işin içinde parmağı olduğu aşikar. Yoksa durup dururken kim kime King Krule posteri yollar?

Reddit’te güçlerini birleştiren poster sahiplerinin ortak noktası da, daha önce King Krule’un online mağazasından alışveriş yapmış olmaları. Yani bu kişisel bir sürpriz de olabilir, yeni albümün ayak sesleri de, şimdi akıl edemediğimiz başka bir güzellik de… Yakın zamanda kokusu çıkar, sakinliğimizi koruyalım.

Salvador Dali’ye taş çıkaracak bir sürreallikte, siyah-beyaz oturan bir King Krule posteri edinen şanslı hayranlar, posterin diğer tarafında da İspanyolca bir metinle karşılaştı. Bu satırlardan zar zor çevrilen iki cümle de 2015’te Archy Marshall ismiyle yayınladığı  A New Place 2 Drown ve 2013’teki King Krule adıyla çıkardığı son albüm olan 6 Feet Beneath the Moon‘un İspanyolca isimlerine tekabül ediyor. Yani işin içinde albüm olabilir! Yeni bir King Krule albümü gelebilir. Gelmeye de bilir; ama gelsin. Çok özledik, bekliyoruz.