YOKSA ARCTIC MONKEYS’TEN YENİ ALBÜM MÜ GELİYOR?

YOKSA ARCTIC MONKEYS’TEN YENİ ALBÜM MÜ GELİYOR?


Lütfen gelsin


Arctic Monkeys‘in son albümü ne zaman yayınlanmıştı ya?

+ 2013’te.

– O kadar oldu mu?!

Diyalogları etrafımızı sarmaya başladı. Son stüdyo albümleri AM‘i 2013’te yayınlayan gruptan yeni bir şeyler geldi, gelecek derken hiçbir şey gelmedi. Nefeslerimizi de tuttuğumuz gibi bırakmak zorunda kaldık.

Alex Turner yeni imajıyla yavaş yavaş Karadeniz’in asi çocuğuna dönüşmeye başlarken ve bu da bizi korkutmaya yeterken, Arctic Monkeys‘in bir hayranı tarafından paylaşılan fotoğrafın altındaki yorumlar hepimize, “Yeni albüm sonunda geliyor galiba!” dedirtmeyi başardı.

Scummyman nick’li Instagram kullanıcısı, grubun bateristi Matt Helders‘la çektirdiği fotoğrafın altına gelen “Yeni albüm ne zaman çıkacakmış, sordun mu?” sorusuna “Evet sordum. Bu yılın sonunda çıkmasını düşündüğünü söyledi.” diye cevap verdi.

2017’nin sonu? Gerçekten mi? Herhangi bir single bile gelmemişken yeni albümün çıkma ihtimali olduğunu pek düşünmüyoruz ama umarız bizi kandırmamışsındır Scummyman! İntikamımız acı olur, bütün fotoğraflarının altına 60 yaş üstü, emekli teyze yorumları yapmaya başlarız. Bilgin olsun.