RED BULL CAN YOU MAKE IT MACERASININ PARÇASI OLMAK İÇİN SON GÜN!

RED BULL CAN YOU MAKE IT MACERASININ PARÇASI OLMAK İÇİN SON GÜN!


10 – 17 Nisan arası Avrupa çalkalanacak


60 ülkeden 200 öğrenci takımının katılacağı Red Bull Can You Make It’te para yerine Red Bull kutularını kullanıp Avrupa’yı yedi günde karış karış gezmeye varım diyorsan elini çabuk tut. Başvurular için yarın son gün.

Can Yu Make It (3)

Peki bu yarışma nedir? Şudur;

Üniversite öğrencilerine unutamayacakları bir deneyim yaşatan Red Bull Can You Make It, 10 – 17 Nisan 2018 tarihleri arasında 60 ülkeden 200 öğrenci takımının para yerine Red Bull kutularını kullanıp Avrupa’yı baştan sona seyahat edecekleri bir yolculuk.

Üç kişilik grubunla sen ve arkadaşlarının neden bu yarışa katılması gerektiğini anlatan 1 dakikalık videoyla bu adresten başvuru yaptıktan sonra yarışmaya hak kazanan öğrenciler, Avrupa’daki beş başlangıç noktasından birine uçakla davet edilecek.

10 Nisan’da başlangıç noktaları olan Budapeşte, Madrid, Manchester, Roma ve Stockholm duraklarının birisinden başlayıp Amsterdam’da son bulacak hikayede takımlar, kendilerine verilecek görevleri yerine getirmeye çalışacak. Önemli olanın hedefe varmanın değil, yolda yaşanacak maceralar olacağı Can You Make It’e katılmak isteyenler bir dakikalık videolarını 15 Şubat’ın ilk saatlerine kadar, https://canyoumakeit.redbull.com/tr/ adresine yollayabilirler.

Elinizi çabuk tutun, 24 saatte bir ton heyecan verici fikir bulup hayatınızın macerasına adım atabilirsiniz.